maandag 22 april 2013

Decibel Outdoor 2013

Net zoals voorgaande jaren krijgen alle concepten uit de b2s portfolio een plekje op het Beekse Bergen terrein. Dat zijn ook dit  jaar maar liefst 13 area’s, te weten: Euphoria, refuse, Hardcore4life, Remember, UP!, Loudness, back2school, Drop the Bass, Darkness4life, 1992is4you!, Reactor, Pussy lounge en natuurlijk de Decibel mainstage. Verdeeld over deze stages zijn meer dan 140 artiesten geboekt en hiermee is Decibel één van de breedste en meest diverse festivals op het gebied van de Hardere stijlen. Van Hardstyle tot Drum ’n Bass, van Techno tot Industrial, iedere liefhebber komt hier ruimschoots aan zijn trekken!


De reguliere verkoop begint op zaterdag 11 mei om 13:00 uur (CET). De tickets zijn exclusief te verkrijgen via de b2s ticketshop.


De allereerste tickets die over de digitale toonbank gaan, ontvangen traditioneel de gratis VIP upgrade. Vanzelfsprekend zijn er ook VIP tickets verkrijgbaar voor bezoekers die Decibel als VIP willen meemaken. Wees gewaarschuwd, Decibel was vorig jaar binnen drie dagen uitverkocht, dus trommel al je vrienden op en zorg dat je 11 mei stipt om 13:00 uur achter je computer zit.


Heb je aan één dag Decibel niet genoeg, dan kun je er ook een compleet Decibel weekend van maken. Deze arrangementen boek je via de website van Libema.


Houd de Decibel website, de speciale Decibel Facebookpagina en @officialb2s in de gaten voor de bekendmaking van de line up en alle informatie rondom Decibel. Meepraten op Twitter doe je via de hashtag #DB13.




Decibel Outdoor 2013