zaterdag 19 januari 2013

Frontliner, komt elke keer weer met super tracks!

DJ Frontliner, artiesten naam is Barry Drooger, is een Nederlands hardstyle-DJ geboren en getogen in Amsterdam.
Hij begon met produceren van hardstyle in 2005 onder de naam Abject. Aan het eind van 2006 werkte hij mee aan het project Headhunterz van Willem Rebergen. Zijn releases komen uit op Keep It Up music, het door Frontliner in juni 2012 opgerichte label.
Frontliner stond onder meer op Defqon.1 en In Qontrol.
In 2010 maakte Frontliner het Anthem voor het Q-Dance festival In Qontrol, genaamd Save.Exit.Planet. Het jaar daarop, in 2011, maakte hij het Anthem voor het Reverze-festival met als titel “Call of the Visionary”. in 2012 maakte hij een van de 7 anthems van Q-base, Symbols.

 

frontliner

Bekende nummers van Frontliner:

  • Scantraxx Rootz (2006) (met Headhunterz, als Abject)
  • End of My Existence (2006) (met Headhunterz, als Abject)
  • Spacer (2008)
  • Warphole (2008)
  • Time (2009)
  • Sunblast (2009)
  • Expressionz (2009)
  • One Bananaz (2009) (met Ruthless)
  • The First Cut (2009)
  • Magic (2010) (met B-Front)
  • Become the Sky (2010) (met B-Front)
  • Save.Exit.Planet (2010) (Official In Qontrol Anthem 2010)
  • Who I Am (2010) (met MC Villain)
  • Discorecord (2011)
  • Rebirth of the Sun (2011)
  • Call of the Visionary (2011) (Official Reverze Anthem 2011)
  • Creative Community (2011)
  • Dream Dust (2011)
  • Lose the Style (2011)
  • Technoboy – Rage (Frontliner Remix) (2012)
  • Symbols (Q-Base 2012 Open Air anthem)
  • I’m The Melodyman (2012)

https://www.facebook.com/djfrontliner

https://twitter.com/djfrontliner


Frontliner, komt elke keer weer met super tracks!

Hardclassics - 16 februari

Zaterdag 16 februari 2013
22:00 – 07:00
The Sand
Amsterdam

Nu de eerste sneeuw reeds is gevallen en Nederland zich massaal bij de verwarming schaart, kunnen jullie je vast warm maken voor een nieuwe editie van HardClassics! Na het bijzonder enthousiast ontvangen Italiaanse avontuur van afgelopen oktober, heeft Free2party het deze winter editie wederom voor elkaar gekregen om een zeer verassende line-up te presenteren.

Een verrassend element aan deze editie zijn de artiesten van één van de eerste Nederlandse Hardstyle labels “ Straight on records “ Luna, Pila en Trilok (50% DHHD) zullen voor deze gelegenheid samen achter de decks plaats nemen.

Berdy Murbach aka DJ Slideout, welke al op zeer jonge leeftijd begon met zijn eigen platenlabel, en welke wordt gecrediteerd als een van de pioniers van de moderne Hard Trance & Hardstyle sound, zal ditmaal de honneurs waarnemen als buitenlandse act. De Duitse producer die regelmatig de studio deelde met Arne L 2, is tevens de producer van het HardClassics on the beach anthem 2012.

Anthem HardClassics
De andere verrassing Thera (50% Brennan & Heart) en Geck-o heeft zich al dik bewezen op het festival Alcatras waar dit duo een dijk van een Early Hardstyle set neerzette, waar nog lang over na gesproken werd.

Back by dope demand: Na een zeer geslaagd optreden op Hardclassics in november 2011 vond F2P het weer hoog tijd voor het altijd uitbundige duo dat geen verdere introductie nodig heeft : DEEPACK

Tot slot heeft Free2Party uit de vele inzendingen voor de talent contest een winnaar gekozen. De veelbelovende nieuwkomer die de kick-off van de winter editie van Hardclassics voor zijn rekening zal nemen is DJ Silvio Aquila.

Aftermovie vorig jaar:


Hardclassics - 16 februari

DJ Stephanie - Groovin To The Beat (Original Mix)

DJ Stephanie – Groovin To The Beat (Original Mix), ja ja weer eens een vrouw. DJ Stephanie komt met deze plaat erg ver en staat in de top 30! Beluister hem hieronder hij is erg lekker!


DJ Stephanie - Groovin To The Beat (Original Mix)

Pioneer XDJ-AERO (Mixer)

Draadloos rekordbox DJ-systeem. DJ’en via WiFi met muzieknummers van smartphones en tablets.De XDJ AERO combineert de structuur van twee players en een mixer, waardoor gebruikers kunnen DJ’en met enkel dit toestel. Op het mixer-gedeelte zijn poorten voorzien om het toestel aan te sluiten op externe hardware zoals CDJ’s en draaitafels, waardoor het gebruikt kan worden als een tweekanaals mixer. Lees meer over de Pioneer XDJ-AERO!

 

Pioneer Hardstyle mixer


Pioneer XDJ-AERO (Mixer)

Tuneboy Ft. MC Ruffian - Switch Off Your Mind

Tuneboy Ft. MC Ruffian – Switch Off Your Mind, om helemaal los op te gaan! POMPEN!!! Beoordeel hem nu hieronder!


Tuneboy Ft. MC Ruffian - Switch Off Your Mind

Frontliner feat John Harris - Halos (Original Mix)

Frontliner feat John Harris – Halos (Original Mix), is echt een top 5 track. We hebben hem meerdere keren moeten beluisteren achter elkaar omdat hij gewoon zo lekker is! Zeker het luisteren waard!


Frontliner feat John Harris - Halos (Original Mix)

Bingo Players

Bingo Players is een Nederlands dj- en producersduo bestaande uit Paul Bäumer en Maarten Hoogstraten.
De Bingo Players hadden in de zomer van 2011 een grote hit met het nummer Cry (Just A Little), waarin het nummer Piano In The Dark van Brenda Russell uit 1988 is gesampled. Het nummer kwam in de Nederlandse Top 40 binnen op de 23e positie en wist twee weken lang te pieken op plaats 9. in 2012 scoorde ze een hit met Heater bright (die later ook met Porter Robinson samenwerkten) genaamt Don’t blame the Party (mode) maar kwam niet verder dan 34 in de Top 40. In december 2011 werd Rattle uitgebracht. Een jaar later werd samen met Far East Movement een vocale versie van dit nummer genaamd Get Up (Rattle) uitgebracht.

 

bingo players


Bingo Players

Alesis Q49 49 toetsen USB MIDI keyboard

Aanslaggevoelige toetsen, een pitch en modulatie wiel, volumefader en een strak design. Klinkt als een perfecte beginnerscombinatie die later nog uit te breiden is! Geleverd met Ableton Live Lite Alesis Edition software. Super fijn voor uw producing! Uw eigen hardstyle producing! Klik hier voor meer informatie over de Alesis Q49!

Keyboard Producing


Alesis Q49 49 toetsen USB MIDI keyboard

Wat is house?

Wat is House ?
House is een verzamelnaam voor alle elektronische dansmuziek en komt oorspronkelijk uit Chicago. Elektronische muziek door middel van bijvoorbeeld een drumcomputer, synthesizers of computers wat vaak gemixt wordt met andere muziek.
House muziek begon een beetje tam. In 1970 waren er twee Duitsers die begonnen met elektronische muziek. Ze heten “Kraftwerk”. Met een beetje kombineren kwamen we al gauw aan Acid House. De housemuziek wat uit Chicago kwam stroomde over naar Europa. Daar onstonden de diverse soorten House. Acid House was één van de eerste en het is elekronisch dansmuziek met een langzame beat (hoge bas).

In 1987/1988 is House muziek als een virus de wereld rondgegaan. Diverse landen kombineren en expirimenteren en komen tot vele soorten House. Engeland ontwikkelde Breakbeat en Jungle. Dit hebben ze aan de hand van het expirementeren van het veranderen van de drumritme van Techno en Trancehouse. Duitsland is de echte grootmeester van het maken van diverse soorten House. Zo hebben ze Trance, Techno en Hardcore, maar ook Nederland heeft ook niet stilgezeten. Ze hebben Mellow ,en iets eerder dan Duitsland ,hebben ze diverse soorten Hardcore ontwikkeld zoals: Gabber en Oldskool. Zo heeft Amerika van de Mellow weer Garage uitgevonden.
Je ziet het House is verzamelnaam van diverse stromingen.

Flyers
House is als “underground” begonnen. Illegale feesten werden in diverse steden van Nederland georganiseerd. Hierdoor is het verspreiden van papiertjes ontstaan. Toen house wat bekender werd, kwamen er ook de flyers in al zijn vormen, geuren en kleuren. Dit deden ze dus om een house feest te promoten.Ieder feest kreeg hierdoor zijn eigen “gezicht”. Een Hardcoreparty moet kracht uitstralen en wordt dan vaak een Horrorachtig plaatje afgebeeld. Een Mellowparty moet een wat rustiger uitstraling hebben meestal een sprookjesachtige afbeelding. Mensen die enthousiast over een party of clubavond zijn, geven flyers aan hun vrienden en kennissen en vertellen daar een enthousiast verhaal bij. Maar voor het tot deze mond-op-mond reclame komt, moet je toch eerst bewijzen dat je avonden goed zijn. In ieder geval kunnen we stellen dat de flyer in de house is uitgegroeid tot een fenomeen: geen party zonder flyer.

Soorten House

Abiënt Rustgevende melodieën zonder ritmische drums. Het is geen dans muziek. Het is eerder een muziekje om op te relaxen of te slapen. Ook wel Chill-out muziek of intelligent techno genoemd.
Acid Één van de eerste housemuziek in Europa. Ontstaan door de orginele Chicago house. Acid, wat in Engeland is ontstaan, staat voor zijn ingrijpende karakter en de populaire drugs XTC en LSD. Een harde geestveruimende vorm van Chicago house.
Breakbeat Snelle ritmische elektronische drums (Hip-hop achtige beats). Erg populair geworden in de laatste jaren. Een goed voorbeeld is The Prodigy.
Chicago Dit is de eerste house soort. In Chicago hebben ze disco platen gemixt met elektronische geluiden van onder andere Kraftwerk. Hier ontstond een nieuwe stijl met een vier kwartsmaat drum van 120 beats per minuut en constant veranderende piano samples met soms ook nog met zang (soul).
Club Een variant van Mellow. Veel mensen, ik ook horen het verschil tussen club en mellow niet. Dat is er ook niet. De beats gaan even snel (138 BMP). Ze hebben allebij een relaxed melodietje. Beide hebben ze ook samples van gezang. Volgens mij is de beat en de melodie bij Club house erg belangrijk.
Garage Yep, uit New york !!. Deze soort houdt de disco style meer dan Chigaco house en Acid. Ook deze heeft een bas, zang en deuntjes van een keyboard en een viool.
Goa-trance Komt oorspronkelijk van de Trance house die uit Duitsland kwam. Ook in Goa (Indië) waar vrede zon en liefde is. werd trance erg populair, maar vanwege de hitte ging het vinyl smelten. Zo werden Dj’s gedwongen om alles van DAT te draaien. Gevolg hiervan is dat je niet kon mixen en dus een begin een tussen stuk en een einde hebt. De muziek is voornamelijk gemaakt met synthesizers en rustige ritmische beats.
Hardcore/Gabber Hardcore is eigenlijk een verzamelnaam geworden. Daaronder valt dus Gabber, Oldskool en Terror. Gabber komt uit Nederland en heeft eigenlijk ook veel soorten. In ieder geval is de beat erg belangrijk en is daarom ook erg hard en snel. Happy hardcore zegt al voor zich. Een vrolijk deuntje met een beat. Het belang zit nu in de melodie. Echte harde duistere gabber wordt tegenwoordig niet zo vaak gemaakt.
Jungle Niet te verwarren met Breakbeat. Het verschil hoor je duidelijk. Jungle wordt met echte drumgeluiden gemaakt. Zeg maar een soort van Drum ‘n’ bass. veel geassocieerdmet rasta muziek.
Mellow Lijkt veel op Club house. Veel mensen, ik ook horen het verschil tussen club en mellow niet. Dat is er ook niet. De beats gaan even snel (138 BMP). Ze hebben allebij een relaxed melodietje. Beide hebben ze ook samples van gezang. Volgens mij is de zang en de melodie bij Mellow house erg belangrijk.
Oldskool Ook uit Nederland. Lekker oude house uit de jaren 80-90. Voornamelijk oude gabber. Omdat in die periode (1980-1994) nog rustige beats had, werd dit door veel mensen gewaardeerd. Oldskool is niet meer of minder dan langzame gabber.
Rave Uit Duitsland. Lijkt op happy Hardcore. Dus rustige melodieuze beats en een leuk deuntje.
Speedgarage Dat is weer uitgevonden in Engeland. Het is Garage met Jungle op de achtergrond. Dit hebben ze dan gepitched.
Trance Ontwikkeld in Duitsland. Een kombinatie van Acid house en mellow. Niet te verwarren met Techno. Je hebt ook Hardtrance een hardere vorm van Trance. Deze is ook erg populair in de Hardcorescene. Duistere harde beats met een melodieus deuntje.
Techno In dezelfde periode ontwikkeld als Chicago-house in Detroit. Ook deze heeft Kraftwerk als inspiratiebron genomen. Harde beats lage melodieën en erg abstract in de uitvoering (eentonig). Het werd voornamelijk een hit in Engeland en Duitsland. Deze landen zijn dan nu ook de specialisten geworden in deze soort.
Terror Lekkere duistere Hardcore. Hele snelle beats. Men zegt dat het als een grap door Fransen is bedacht. Als expiriment hoe snel een bassdrum kan gaan. Ik hou erop dat het de Duitsers waren. Die toch alle soorten House op hun manier hadden veranderd. Qua maken van House waren zij toch erg creatief.

Wat is house?

F8trix - L.O.V.E.

F8trix – L.O.V.E., komt met deze heeeeeerlijke track aanzetten echt zeker het luisteren waard! Beoordeel hem nu ook hieronder!


F8trix - L.O.V.E.

Jochen Miller - Zodiac

Jochen Miller – Zodiac, deze heerlijke plaat van Jochen Miller! Zodiac! Beoordeel hem hieronder!

[yt]Tjo4luXbypc[/yt]


Jochen Miller - Zodiac

PIONEER HDJ500K (Headphone)

DJ-hoofdtelefoon voor thuis, onderweg of in de club. De HDJ-500 dj-hoofdtelefoon is specaial ontworpen voor dj’s die flexibiliteit belangrijk vinden: perfect om thuis of in de club te dj’en, maar ook om onderweg naar je muziek te luisteren. De HDJ-500 maakt gebruik van de technologie van onze beste hoofdtelefoons en bevat enkele nieuwe innovaties, waardoor je het tempo van dancemuziek nog nauwkeuriger kan horen. Super fijn als je maar één kant aan je oor wilt bijvoorbeeld. Klik hier voor meer informatie over de PIONEER HDJ500K!

 

Pioneer DJ Headset


PIONEER HDJ500K (Headphone)

Persberichten

U heeft een festival of een speciale release? Dus u wilt uw persbericht op een goed bezochte blog? Dit is mogelijk!

Het persbericht met wel enkele inhoud bevatten:

- Persberichten moeten minimaal 250 woorden bevatten. (Youtube filmpjes mogen mee genomen worden)
- Persberichten dienen geschreven te zijn in derde persoon. Niet van uit ons (Hardstylez)
- Persberichten moeten interessant zijn voor onze doelgroep. (Hardstyle)
- Persberichten dienen geschreven te zijn in het Nederlands.
- Persberichten dienen voorzien te zijn van een poster als dit mogelijk is.
- Persberichten dienen iets nieuws toe te voegen dan wat er al geplaatst is.
- Wij mogen persberichten aanpassen als wij denken dat dat beter is.

Bij interesse kunt u het formulier hieronder weergegeven invullen:


Persberichten

vrijdag 18 januari 2013

Startpagina

Dé House blog


Startpagina

Vendetta 2013

Op 26 januari trilt de Parel in Fijnaart weer een nacht lang op haar fundering. Focus Events en EYE4Dance laten jullie ook deze 5e editie nog meer genieten dan voorheen! Ook dit jaar zal Vendetta zichzelf overtreffen, zoals je van EYE4Dance gewend bent!

Time table:

Area 1: The Gathering
22:00 – 23:00:    Scott Marten
23:00 – 00:15:    Panic
00:15 – 01:30:    Mad Dog
01.30 – 02.30:    Kasparov
02:30 – 03:30:    Nosferatu
03:30 – 04:30:    Neophyte
04:30 – 05:30:    Unexist
05:30 – 06:00:    Live: The Sickest Squad
Hosted by MC Jeff

Area 2:  The Era
22:00 – 23:15:    OCD
23:15 – 00:30:    Bountyhunter
00:30 – 01:45:    Rob & MC Joe
01:45 – 02:45:    G-Town Madness
02:45 – 04.00:    Ruffneck
04:00 – 05:00:    Bass-D
05:00 – 06:00:    Frantic Freak
Hosted by MC Tha Watcher

Adres:
Het adres van de Parel is
Prinses Margrietstraat 15, Fijnaart.
Voor mensen die met de auto komen: er is voldoende gratis parkeergelegenheid! De verkeersregelaars zullen je bij aankomst naar de juiste parkeerplaats wijzen.

Voor degenen die met het openbaar vervoer (bus) komen, kunnen uitstappen bij bushalte Molenstraat. Vanaf hier is het nog 5 minuten lopen naar de Parel.


Vendetta 2013

donderdag 17 januari 2013

Pioneer DJM 2000 digitale DJ mixer

De kunst van het DJ-en wordt nog meer verfijnd met deze mixer van Pioneer. De DJM 2000 is een vier-kanaals DJ-mixer met digitale effecten en touchscreen. Het heeft een perfecte integratie met de CDJ2000 CD-spelers. Klik hier voor meer informatie over de DJM 2000!

 

DJM 2000 mixer


Pioneer DJM 2000 digitale DJ mixer

Hardstyle Overzicht van '2012' Remix

Het is zover we hebben een 2012 remix overzicht, hij is heerlijk ja ja! Luister hem hier! Zie eronder voor de tracklist!

Track list:

Coone – Chapter 20.12 (Original Mix)
Zatox – D E C I B E L (Official Decibel 2012 Anthem)
The Vision – Friends
Wasted Penguinz – Freedom is Me
The Prophet – Ordinary Life
The Pitcher – Music to Keep Me Alive
Wildstylez feat. Niels Geusebroek – Year Of Summer
Sylenth & Glitch – Music In You (2012 Remix)
Ran-d & Frontliner – skills
radical redemption and crypsis – helpless
Psyko Punkz – Psyko Foundation
Noisecontrollers – Pillars Of Creation
Josh & Wesz – Acquittal
Headhunterz Feat. Psyko Punkz – Disrespect
Hard Driver – Under Attack (Official Bassleader Anthem 2012)
Gunz for Hire – Kings of the Underground (Original Mix)
Frontliner – I’m The Melodyman
Francesco zeta – Fairyland (reamp_2012)
DJ Stephanie Ft. MC Chucky – The Nation of Hardstyle
Dj Mystery – Punani (Psyko Punkz Remix)
Da Tweekaz feat. Oscar – Break the Spell
Bass Modulators – Anthem Of Summer
Brennan Heart & Wildstylez – Lose My Mind

Wat vind je van deze mix? We horen graag je reactie?!


Hardstyle Overzicht van '2012' Remix

HardBass - 2 februari 2013

Op zaterdag 2 februari 2013 claimt b2s met haar grootste hardstyle evenement ‘Hard Bass’ het Arnhemse GelreDome. Diverse zorgvuldig geselecteerde gelegenheidsformaties zullen hun visie geven op de hedendaagse hardstyle en zorgen voor een onvergetelijke nacht vol met de beste beats & basslines.

Adres:
GelreDome Arnhem

Line-up:

Part I: Blue
Zany
Code Black
Wasted Penguinz
Noisecontrollers

Part II: Yellow
Frontliner
Tatanka
Bass Modulators
Headhunterz live

Part III: Red
Brennan Heart
Zatox
Psyko Punkz
Gunz for Hire live

Part IV: Green
Crypsis
Thera
Digital Punk
B-Freqz live


HardBass - 2 februari 2013

woensdag 16 januari 2013

Blackburn - Stay Alert

Blackburn – Stay Alert, is een lekker stamp nummer en zeker het luisteren waard! Beoordeel het nummer met sterren hieronder!


Blackburn - Stay Alert

M-Audio Studiophile AV40 desktop speaker (set)

M-Audio Studiophile AV40 desktop speaker (set), de M-Audio Studiophile lijn beschikt over een aantal broers, waarvan de AV40 de grootste is. Hoog en laag geluid komen op een goede manier uit deze luidsprekers, wat hem perfect maakt voor multimedia en video’s. Dit zijn zeker goeie boxen voor beginnende DJ’s omdat ze super kwaliteit zijn en een prima prijs hebben. Klik hier voor meer informatie!

 

Boxen studio beginners


M-Audio Studiophile AV40 desktop speaker (set)

Aerophex - I'm Sorry (Original Mix)

Aerophex – I’m Sorry (Original Mix), super chill hardstyle nummer! Beoordeel hem nu met 10 sterren hieronder! Heerlijk! Dit nummer hebben we gekregen van één van onze followers erg bedankt dan ook @DJ_Hyperactive. Volg jij ons ook op Facebook of Twitter en weet jij een goed nummer? Stuur het dan ons toe!



Aerophex - I'm Sorry (Original Mix)

dinsdag 15 januari 2013

KRK RP 6 G2 actieve studio monitor

100W professionele actieve studio & DJ monitor. Veel verkocht model voor de thuis DJ vanwege zijn extreem hoge geluidsdruk en lekkere basweergave. Dit vernieuwde model klinkt nu nog lekkerder. U heeft altijd al een professionele studio willen hebben? Dan moet u zeker deze boxen hebben!

 

boxenstudio


KRK RP 6 G2 actieve studio monitor

Zatox - Brutal (FREE TRACK)

Zatox – Brutal, dit is een nummer geproduceerd door Zatox en deze is GRATIS downloadbaar! Wij konden geen informatie vinden waarom Zatox dit heeft gedaan maar we zijn het hem natuurlijk zeer dankbaar! Download hieronder de track en reageer! (Hij is te downloaden via Soundcloud (onderaan de pagina)!

 

 



Zatox - Brutal (FREE TRACK)

Sapphire Digital - Pray

Sapphire Digital – Pray, een prachtig nummer net zoals al hun andere platen. Luister Sapphire digital hier! Beoordeel hun hieronder in de reacties!


Sapphire Digital - Pray

Sapphire Digital - Our World (Offical Preview)

Sapphire Digital – Our World, een heerlijk nummer net zoals al hun andere nummers. Luister Sapphire digital hier! Beoordeel hun hieronder in de reacties!


Sapphire Digital - Our World (Offical Preview)

maandag 14 januari 2013

Beats Solo Wit (by Monster)

Dr. Dre Solo

Met deze Beats Dr.Dre Solo koptelefoon kunt u waar u maar wilt op High Definition naar uw muziek luisteren! De hoofdtelefoon geeft zeer precieze hoge en midden tonen en levert fraaie diepe bastonen. Fijn om de beats onderweg te luisteren of gewoon lekker hardstyle luisteren als u in bed ligt of gewoon studeert of werkt. Super buigzaam en niet breekbaar dus zeker een aanrader! Klik hier voor meer informatie.


Beats Solo Wit (by Monster)

Sapphire Digital - Believe (Official Preview) (@SapphirDigital)

Sapphire Digital – Believe, heerlijk nummer en dit is nog de preview! Dit zijn twee nieuwe DJ’s die erg graag luisteren naar uw reactie! Uw oordeel is belangrijk! Luister en beoordeel hieronder! Alvast bedankt!


Sapphire Digital - Believe (Official Preview) (@SapphirDigital)

Sapphire Digital

Sapphire digital

Wij laten jullie officieel kennis maken met Sapphire Digital. Hier is het verhaal achter hun muziek:

Het zijn twee producenten van 18 en 19 jaar te wonende in Duitsland. Na een tijdje solo geproduceerd te hebben kwamen ze elkaar tegen bij Dancetraxx Records. Ze wilden toen een collab aangaan met zijn tweeën en na een tijdje praten kwamen ze er eigenlijk achter dat het meer was dan alleen een collab. Hun denkwijze was het zelfde en het was na 2 weken al duidelijk ze wilden een Duo worden! Dus nu werken ze samen aan Sapphire Digital, en wij vinden dit prachtig. En zeggen ga zo door!

Youtube:
http://www.youtube.com/user/SapphireDigitalMedia

FaceBook:
http://www.facebook.com/SapphireDigital

Twitter:
https://twitter.com/sapphirdigital

Follow, like en abonneer op ze


Sapphire Digital

Wildstylez Feat. Noisecontrollers - EDC Las Vegas 2012

Wildstylez Feat. Noisecontrollers – EDC Las Vegas 2012, lekkere mix van ander half uur lang! Beluister en beoordeel hem hieronder! Zie hieronder ook voor tracklist!

Tracklist:
00. (Intro) House of Pain – Jump Around
01. Brennan Heart & Wildstylez – Lose My Mind
02. Noisecontrollers & Toneshifterz – Jaydee (Noisecontrollers 2012 Edit)
03. Wildstylez – KYHU (Noisecontrollers Remix)
04. FloRida ft. Sia – Wild One (Wildstylez Bootleg)
05. Wildstylez & Isaac – Lost In Music
06. Showtek – Black 2008 Anthem
07. Cold Play – Every Teardrop Is A Waterfall (Wildstylez Based On Avicii Bootleg)
08. Noisecontrollers – Pillars of Creation
09. Wildstylez – I See Stars
10. Noisecontrollers – So High
11. Wildstylez feat. Niels Geusebroek – Year Of Summer
12. Wildstylez – Back 2 Basics
13. Tatanka – Let’s Rock (edit/remix??)
14. Headhunterz & Wildstylez vs Noisecontrollers – Tonight (Alpha 2 Remix)
15. Gunz For Hire – Put It On
16. JDX ft. Kelly Q – You & Me (Fresh Squeezed 2010 Anthem)
17. Kaskade – Lessons In Love (Headhunterz Remix)
18. Wildstylez & Noisecontrollers – A Different Story
19. Noisecontrollers – Gimme Love (Edit)
20. Noisecontrollers – Faster ‘n Further
21. Noisecontrollers & Wildstylez – A Different Story & Stardust Mashup
22. Noisecontrollers – Crump (Ran-D Remix)


Wildstylez Feat. Noisecontrollers - EDC Las Vegas 2012

zondag 13 januari 2013

Sound Freakerz - Last Dance

Sound Freakerz – Last Dance, lekker hardstyle nummer en zeker het kopen waard! Beluister en beoordeel hem hieronder alsjeblieft! Wat vind je van dit nummer?



Sound Freakerz - Last Dance

Stereotuners - Alien Lifeforms

Stereotuners – Alien Lifeforms, hun nieuwe hit! Beluister hem hier en beoordeel!


Stereotuners - Alien Lifeforms

ION iPA03 Block Rocker draagbaar geluidssysteem (zilver)

ION iPA03 Block Rocker draagbaar geluidssysteem (zilver), iPod dockingstation, versterker en luidspreker in één. Met dit portable geluidssysteem kunt u eenvoudig meerdere mensen laten meegenieten van de muziek op uw iPod! U kent het wel, u wilt ergens naartoe (uit wedstrijd,het park of een feest met vrienden) maar u heeft geen muziek. Dan is dit zeker een aanrader, deze box kan van hard tot zacht. Super goeie kwaliteit en zeker een aanrader bij de als u zoiets zoekt!

 

ION iPA03 Block Rocker draagbaar geluidssysteem (zilver)


ION iPA03 Block Rocker draagbaar geluidssysteem (zilver)

Dark Oscillators - Trapped

Weer eens een oldstyle liedje erdoorheen, Dark Oscillators – Trapped. Super chill nummer als je even wilt relaxen. Beluister deze track nu en beoordeel hem hieronder alsjeblieft!


Dark Oscillators - Trapped

Hercules RMX DJ console

De Hercules RMX DJ console is dé tweedecks console voor gebruik met o.a. VirtualDJ. Robuust, goed geordend, uitgebreide bediening, 4 in/4 uit interface en een scherpe prijs! Wat wil de digitale DJ van vandaag nog meer? Super handig voor de beginnende DJ, zit wel een redelijke prijs aan maar hier ben je zeker van de kwaliteit en kunnen van het apparaat. Zeker een aanrader!

Hercules RMX dj


Hercules RMX DJ console

Auston - Lost Minds (@AustonMedia)

Auston – Lost Minds, is een onbekende producer die ons aansprak via onze twitter account. Wij hebben gereageerd en hij stuurde onze een lekkere plaat. Wij kunnen natuurlijk niet laten om die niet te posten, want het is een heerlijk nummer! Beoordeel en beluister hem hieronder!

//
//


Auston - Lost Minds (@AustonMedia)