zaterdag 19 januari 2013

Hardclassics - 16 februari

Zaterdag 16 februari 2013
22:00 – 07:00
The Sand
Amsterdam

Nu de eerste sneeuw reeds is gevallen en Nederland zich massaal bij de verwarming schaart, kunnen jullie je vast warm maken voor een nieuwe editie van HardClassics! Na het bijzonder enthousiast ontvangen Italiaanse avontuur van afgelopen oktober, heeft Free2party het deze winter editie wederom voor elkaar gekregen om een zeer verassende line-up te presenteren.

Een verrassend element aan deze editie zijn de artiesten van één van de eerste Nederlandse Hardstyle labels “ Straight on records “ Luna, Pila en Trilok (50% DHHD) zullen voor deze gelegenheid samen achter de decks plaats nemen.

Berdy Murbach aka DJ Slideout, welke al op zeer jonge leeftijd begon met zijn eigen platenlabel, en welke wordt gecrediteerd als een van de pioniers van de moderne Hard Trance & Hardstyle sound, zal ditmaal de honneurs waarnemen als buitenlandse act. De Duitse producer die regelmatig de studio deelde met Arne L 2, is tevens de producer van het HardClassics on the beach anthem 2012.

Anthem HardClassics
De andere verrassing Thera (50% Brennan & Heart) en Geck-o heeft zich al dik bewezen op het festival Alcatras waar dit duo een dijk van een Early Hardstyle set neerzette, waar nog lang over na gesproken werd.

Back by dope demand: Na een zeer geslaagd optreden op Hardclassics in november 2011 vond F2P het weer hoog tijd voor het altijd uitbundige duo dat geen verdere introductie nodig heeft : DEEPACK

Tot slot heeft Free2Party uit de vele inzendingen voor de talent contest een winnaar gekozen. De veelbelovende nieuwkomer die de kick-off van de winter editie van Hardclassics voor zijn rekening zal nemen is DJ Silvio Aquila.

Aftermovie vorig jaar:


Hardclassics - 16 februari

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.