woensdag 13 februari 2013

Dance Valley - 3 Augustus 2013

Iedereen zal dansen op Dance Valley! Dat is een belofte waar we ons aan houden tot we erbij neervallen. Daarom hebben we ook dit jaar weer uiteenlopende area’s met veel verschillende soorten dancemuziek door ’s werelds beste artiesten… Om jullie stuk voor stuk helemaal uit je plaat te laten gaan!!

Curious what we’ve got in store for you this year? Binnenkort kondigen we de eerste acts aan en daar voegen we in de komende maanden steeds meer DJ’s aan toe. Don’t worry: we promise we’ll make it worth your while… Just hang in there!

Vorig jaar is het roer omgegooid en deze 19e editie gaan we op volle kracht vooruit! Ondanks dat we de afgelopen jaren veel hebben meegemaakt en er veel is veranderd zijn we er super trots op dat we al 19 jaar in de vallei op hetzelfde gras dansen. En dat jullie in de jaren nooit vergeten zijn waar het allemaal om draait: ER MOET EN ZAL GEFEEST WORDEN!! Met dit in het achterhoofd zijn wij ook al hard aan het werk met ons 20-jarig jubileum…!

MAARRRR zover is het nog lang niet, eerst gaan we de nieuwe koers van afgelopen jaar doorzetten en er zelfs nog een dikke schep bovenop doen! Nieuw dit jaar is het flex ticket: een systeem waarbij jezelf bepaalt hoeveel je betaalt, afhankelijk van de datum dat je je ticket koopt.

Nog je twijfels? Hou ons de komende tijd maar in de gaten op Facebook of Twitter en kom 3 augustus maar ‘gewoon’ naar de vallei, want wij beloven…

Nieuw dit jaar bij Dance Valley: het FLEXTICKET! Dit is een transparant nieuw ticketsysteem waarbij je zelf bepaalt hoeveel je betaalt voor je ticket.

Hoe het werkt? EZ. Elke twee maanden gaat de ticketprijs van de normale tickets omhoog met € 5,-. Er zit geen maximum aan het aantal tickets per prijs, dus je kan zelf beslissen hoeveel je wil betalen, afhankelijk van de datum van aankoop. Check hierboven om te zien hoeveel dagen je nog hebt tot de nieuwe ticketprijs. Tot 3 augustus!

EEN LEGENDARISCH FEEST ZAL HET WORDEN!

Lees meer over dance valley!


Dance Valley - 3 Augustus 2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.