woensdag 13 maart 2013

Adaro introduced by Hardstylez

Een van de grootste Rawstyle artiesten van ons kikkerlandje mocht wel eens wat meer in de spotlights worden gezet, hierbij heb ik het natuurlijk over Adaro.


In 2008  is Thijs Ploegmakers a.k.a Adaro begonnen met hardstyle te produceren. Hij maakte samen met Ran-D in 2009 zijn eerste nummer voor het bekende label: A² Records. De titel van het nummers was My Name is Hardstyle.


Toen Adaro jonger was, en zelf nog veel inspiratie opdeed op festivals, in clubs, en andere DJ’s, werd hij verliefd op de hardere/rauwere kicks in de nummers. De rauwere kicks zijn in alle nummers van Adaro terug te horen! Hij creerde samen met andere artiesten een nieuwe stroming binnen Hardstyle genaamd, Rawstyle. Adaro lijkt op het oog een bescheiden jongen, maar tijdens optredens gaat hij volledig uit zijn plaat achter de decks! Populaire nummers van hem zijn:


  • Under Attack

  • My name is Hardstyle

  • Struggle For Existence

  • The Italian Tribute

  • No Time to Sleep

  • Everyday (met Digital Punk)

2 tracks uit het rijtje hierboven verschenen op het langverwachte album van A² Records genaamd: "Unleashed". Afgelopen jaar speelde Adaro op de grootse festivals, zoals: Defqon.1, The Qontinent, Dreamfields en Q-Base.


In 2011 is Adaro samen met Ran-D de succesvolle Live-Act Gunz for Hire begonnen, volgende keer in Hardstylez stelt voor meer informatie over Gunz For Hire! Adaro



Adaro introduced by Hardstylez

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.