dinsdag 5 maart 2013

DECIBEL OUTDOOR FESTIVAL 2013 – THE WEEKEND

Vrijdag 16 t/m ondag 18 augustus vindt het Decibel weekend plaats op Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Ook in 2013 biedt Libema de mogelijkheid om speciale weekend arrangementen te boeken op het vakantiepark & safaricamp Beekse Bergen. Samen met je vrienden en andere Decibel be oekers kun je een heel weekend verblijven en gebruik maken van alle luxe faciliteiten die het park te bieden heeft. Daarnaast organiseert b2s wederom een knaller van een pre-party en afterparty! Uiteraard wordt er voor een klein leger aan top artiesten ge orgd! ­


Dit jaar worden een aantal dingen veranderd en verbeterd t.o.v. vorig jaar. o heeft iedereen dit jaar de mogelijkheid om ijn of haar auto dicht bij de overnachtingsplek te plaatsen en hoef je geen lange wandeltocht meer af te leggen met al je spullen! Ook de tijden van de exclusieve pre- en after party ijn aangepast; de warming up op vrijdag is van 16:00 tot 01:00 uur en op ondag stampen we het laatste beetje energie eruit van 14:00 uur tot 23:00 uur.


Naast het met je eigen tent komen kamperen, kun je ook een grote kampeerplek met stroom boeken voor je caravan, kamper of vouwwagen. Tevens ijn er ook ogenaamde vaste accommodaties te huur op het park. Te weten: Jungalows, Blokhutten, Chalets en Comfort tenten. Nieuw dit jaar is de jachthaven. Mocht je een eigen boot hebben waar je tevens in kan overnachten, dan kun je een ligplek boeken in de jachthaven.


Na het boeken & betalen van je geko en arrangement ontvang je vouchercodes, waarmee je Decibel 2013 weekend tickets kunt bestellen. Hiermee bent je dus gegarandeerd van een Decibel weekend ticket met toegang tot pre- & afterparty en het festival op aterdag. Het Decibel Weekend ticket kost €79,50 exclusief fee en VIP tickets ijn €105,- exclusief fee.


Alle bovengenoemde arrangementen geven je toegang tot het vakantiepark van vrijdagmiddag 16 augustus tot en met maandagochtend 19 augustus.


Voorverkoop

Wil je deel uitmaken van Decibel 2013: the weekend? org dan dat je vrijdag 1 maart stipt om 13:00 uur achter je computer it om je boeking te maken. Vorig jaar was er namelijk een enorme run op de weekend arrangementen! Je boekt via de speciale Decibel pagina bij Libema: http://www.libemavakantieparken.nl/decibel


De losse festivaltickets voor de aterdag gaan op aterdag 11 mei om 13:00 uur in verkoop. De reguliere tickets gaan net als vorig jaar €69,50 ex. fee kosten en VIP kaarten gaan €95,- ex. fee kosten.


Decibel belooft ook dit jaar weer een hoogtepunt van je omer te worden. Dus et vast een dik kruis in je agenda, ver et je vakantie, neem vrij van je werk, regel een oppas, mobiliseer je vrienden en vriendinnen, want het Decibel weekend komt eraan!


Kom alvast in de festival vibe met Decibel 2012: the weekend special.


Houd voor meer informatie over Decibel de b2s website http://www.b2s.nl in de gaten.

Of check de Decibel Facebook pagina!



DECIBEL OUTDOOR FESTIVAL 2013 – THE WEEKEND

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.