donderdag 7 maart 2013

DJ Dymonic opkomend dj talent!

Wij willen vandaag graag aandacht besteden aan een opkomend DJ Talent! DJ Dymonic.


Hij heeft al met verschillende grote namen gedraait zoals wildstylez , B-front , Psyko Punkz en Ran-D,  op mooie middelgrote feesten, en het gaat steeds lekkerder met zijn agenda!


Ook is hij bezig om zo snel mogelijk te werken aan zijn Studio kunsten, om straks ook zijn eigen klappers te kunnen draaien. Hij past zijn set altijd aan, dus als hij vroeg staat draait hij rustiger, maar als je deze Jongen wat later op de avond zet, breekt hij de tent volledig af met raw hardstyle, en wat oudere nog altijd goede harde platen!


Dit is een talent om zeker rekening mee te houden want hij zit er echt aan te komen! Het is nu nog wachten op eigen producties, voor hij definitief helemaal door zal breken in de scene als je het ons vraagt.




// ]]>


Hij is in de regio waar hij woont enorm populair geworden de afgelopen jaren, en de mensen daar zijn dan ook grote fans van hem. Via zijn social media kan je alles volgen wat hij doet, hij post regelmatig DJ sets op het web en filmpjes op youtube van zijn optredens, die altijd knallen!


Houd hem in de gaten en steun zijn talent!


Je kan hem hier volgen :


Twitter       Facebook      Youtube



DJ Dymonic opkomend dj talent!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.