zaterdag 9 maart 2013

Pioneer DJM-700

De Pioneer DJM-700 is de opvolger van de bekende DJM-600, die altijd DE standaard was in clubs , discotheken en op feesten!


Deze mixer van Pioneer is zijn geld meer dan waard, omdat hij ruim voldoet aan alle eisen die je als dj maar kan hebben. Op deze uitgebouwde DJM-600 zitten meer en betere effecten, en het is ook de eerste, en enige mixer met de functie : Effect Frequency Filter. Dat houdt in dat dat je de hoge tonen , Midden tonen en lage tonen kan weg filteren van een effect, zoals een flanger , echo of delay. Ook is de gebruiksvriendelijkheid weer zeer hoog.Soepele Faders, knoppen die lekker in de hand liggen en draaien, en een fantastisch gevoel als je ermee aan de gang gaat.


Er zitten 4 kanalen op net als bij zijn voorganger. Bij de master zit een klein verschil. Op de DJM-600 zat een fader om het master volume te regelen, dat hebben ze bij deze verbeterde versie vervangen door een draai knop. (Artiesten schoven soms per ongeluk de master fader dicht als ze snelle acties maakten).  Ook zijn de knopjes waarmee je de kanalen kan activeren en de-activeren nu verlicht met een fraai oranje licht. (Bij de DJM-600 zat er een klein lampje boven). Het display ziet er ook fraai uit, en er is een tap functie toegevoegd. Deze mixer heeft uiteraard net als bijna alle andere pioneer mixers ook een BPM counter om het mixen nog makkelijker te maken.


De mixer kost tussen de 800 en 1000 euro en is vrijwel in iedere DJ shop verkrijgbaar. Je kan hem op veel plaatsen ook testen voordat je hem koopt. Nogmaals deze mixer is zijn geld meer dan waard , dus waar wacht je nog op? Morgen meteen testen in de winkel! Klik hier voor meer informatie over de DJM 700!


 


 


 


 


 


 



Pioneer DJM-700

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.