zaterdag 26 januari 2013

HardStyleZ Go's WILD!!!

Wij van HardStyleZ zijn erg blij dat je onze site bezoekt en we hopen dat ook dat je er erg van geniet. Wij doen zeker ons best om jullie het zoveel mogelijk naar je zin te maken. We posten de vetste nummers zoals ‘Droid’ of ‘Year of Summer’, de beste feesten zoals ‘Defqon 1′ of ‘Intents festival’. En natuurlijk niet te vergeten, informatie over de beste DJ’s van de wereld zoals ‘Headhunterz’ en de ‘Noisecontrollers’. Maar dit doen we speciaal voor u, nu zijn we erg blij dat u onze website bezoekt maar we zoeken meer steun.

Omdat er enorm veel hardstyle nieuws is zoeken we naar een duwtje in onze rug. Dit kan u ons geven, door alleen op de onderste drie knoppen te klikken. Daarmee steunt u onze community niet alleen, maar ook alle beginnende DJ’s die wij promoten en alle super tracks die wij dagelijks posten. Dank zij jullie kunnen wij dit doen, help ons alstublieft en druk op de drie knoppen hieronder!


!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”//platform.twitter.com/widgets.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,”script”,”twitter-wjs”);

{lang: ‘nl’}

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1&appId=186948484780182″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Alvast bedankt en we hopen dat jullie onze community blijven steunen!


HardStyleZ Go's WILD!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.