zondag 20 januari 2013

INDICATOR KARDINGE - 13 april

INDICATOR KARDINGE 13-04-2013 || LINE-UP & INFO

 

indicator

Zaterdag 13 april 2013 komt Indicator groter, beter en harder! Meer dan 27 dj’s verspreidt over drie area’s, een vette licht- en lasershow en een legendarische locatie zijn de ingrediënten die de 13e tot een memorabele nacht zullen gaan maken! Ook zal een uniek element van Kardinge worden ingezet, het tropisch zwembad! Deze nostalgische area leent zich perfect voor een freestyle area waarin de hokjesgeest volledig wordt genegeerd.

Area 1
Crypsis vs Adaro
B-Front
Frontliner
Frequencerz
Audiofreq
Bass Modulators
E-Force
G-Town Madness
Winnaar Indicator DJ-Contest
MC: Apster

Area 2
Pavo
Gizmo
Silvio Aquila
Luna
Easy A & Rayzor
Mystery Guest
MC: Triggah

Area 3
Solutio & The I’s
Deetox
Degos & Re-Done
Clock Kid
Diabolic
Eluzive
Vecino & Armenianboy
Contester 1
Contester 2
Contester 3
MC: Resurrection

Indicator DJ-Contest(s)
Vanzelfsprekend gaat ook aan deze editie een Indicator DJ-Contest vooraf. De voorrondes vinden plaats op 9 februari en 2 maart, en de finale op 30 maart in Pulse te Groningen. De winnaar verzorgt de opening op de mainstage van Indicator!
Wil jij kans maken op deze plek, stuur dan uiterlijk 20 januari je demo in en check snel de site of het forum voor meer info!

Tickets
De early bird tickets en de VIP upgrade tickets zijn inmiddels uitverkocht waardoor nu alleen nog reguliere tickets verkrijgbaar zijn voor €35,- en VIP tickets voor €50,- (ex fee). Daarnaast worden er ook tickets aangeboden in combinatie met een georganiseerde busreis vanaf diverse opstapplaatsen.

Aftermovie van 2012:


INDICATOR KARDINGE - 13 april

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.