woensdag 23 januari 2013

Pacha Festival - 18 mei

Pacha Festival

Op zaterdag 18 mei zal het merk met de wereldberoemde kersen voor de tweede keer aanmeren bij het Java Eiland in hartje Amsterdam. De unieke locatie, met de skyline van de stad als extra decor, diende vorig jaar als ultieme plek voor de premiere van het festival van ‘s werelds bekendste club. Een prachtige setting, artiesten van formaat, typische Ibiza kenmerken zoals de hippie markt en een heerlijke voorjaarszon zorgden ervoor dat Pacha Festival door veel bezoekers als hoogtepunt van het festivalseizoen werd bestempeld. Bekijk de aftermovie om het nog een keer te beleven of te zien wat je gemist hebt.

PACHA FESTIVAL 2013
Net als vorig jaar zal alles uit de kast worden getrokken om een waardige opener van het zomerseizoen te zijn. Een zorgvuldig uitgebalanceerde line up, hoog productie level, mooie aankleding en Pacha entertainment. Er wordt niks vergeten zodat dat jij en je vrienden zorgdragen voor de belangrijkste factor: een topsfeer!

START KAARTVERKOOP Zaterdag 12 januari zal om 10:00. Alleen hier heb je een week lang de mogelijkheid om tickets aan te schaffen met 10 euro korting. Vanaf zaterdag 19 januari start de reguliere verkoop en kun je ook terecht op www.pachafestival.com en alle Primera vestigingen in Nederland.

VIP UPGRADE & GOODIE BAG
Iedere 100e kaart die verkocht wordt zal een automatische VIP upgrade voor 2 personen krijgen inclusief locker met Pacha goodie bag! Houd de Pacha Festival Facebook goed in de gaten want daar zullen regelmatig namen bekend gemaakt worden van de gelukkige winnaars .

LINE UP & MEER INFO
Het is zeker dat de verschillende area’s voor iedere Pacha liefhebber wat wils bieden en veel artiesten aankomend seizoen regelmatig achter de decks van Pacha Ibiza te vinden zullen zijn. De line up van Pacha Festival 2013 maakt de organisatie stap voor stap bekend op www.pachafestival.com & www.facebook.com/pachafestival. Hier kun je ook terecht voor alle overige info en nieuwtjes over Pacha Festival 2013.

Tot 18 mei!

PACHA FESTIVAL
ZATERDAG 18 MEI 2013
13:00-23:00
JAVA EILAND AMSTERDAM


Pacha Festival - 18 mei

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.