zondag 20 januari 2013

REBIRTH FESTIVAL - 27 april

Aftermovie 2012:

5 jaar Rebirth Festival – Let’s kick off the festival season!

Rebirth Festival bestaat dit jaar 5 jaar en dat gaan ze zeker vieren! Je start dit jaar je festivalseizoen op Rebirth met een grotere stage en een vette show. De formule voor Rebirth Festival blijft ongewijzigd: een ijzersterke line-up voor een scherpe prijs. Benieuwd naar de line-up? Deze zal in de week voordat de kaartverkoop start bekend worden gemaakt. Zorg dat je er op tijd bij bent met het kopen van je ticket, vorig jaar was Rebirth Festival in een aantal uren uitverkocht.

Rebirth Anthem 2013
Na de geslaagde anthems in 2011 van Ran-D & B-Front en in 2012 van Alpha² hebben ze voor komend jaar weer een geschikte kandidaat kunnen strikken. Hij staat bekend om zijn opzwepende melodieën, strak sound design en dikke reversed bass! In de aanloop naar het evenement krijgen jullie uiteraard meer te zien en te horen.

Kaartverkoop start maandag 28 januari 19.00
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf maandag 28 januari 19.00 uur via www.rebirth-festival.nl. Als je verzekerd wil zijn van een kaartje, zorg dan dat je er op tijd bij bent. De afgelopen drie edities waren uitverkocht en de afgelopen editie waren de kaarten er zelfs binnen een paar uur allemaal uit.


REBIRTH FESTIVAL - 27 april

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.